Υπηρεσίες


Δωρεάν ενημερωτική συνάντηση

Προκειμένου να ενημερωθείτε περαιτέρω και να διευκολυνθείτε στην απόφαση αν σας ταιριάζουν οι υπηρεσίες μας, μπορείτε να μας καλέσετε και να κλείσετε μια δωρεάν συνάντηση.

Προσωπικό πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης

Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα που προσφέρουμε, στα πλαίσια του οποίου είναι διαθέσιμες για εφαρμογή και εξερεύνηση όλες οι τεχνικές και στρατηγικές Δυναμικής Ψυχολογίας της Διατροφής και της Διατροφής Νου και Σώματος. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται απόλυτα πάνω στον ενδιαφερόμενο και τις ανάγκες του. Συναντιόμαστε κάθε εβδομάδα για μία ώρα, είτε από κοντά, είτε μέσω internet. Συνήθως, μετά τις πρώτες έξι ως οκτώ συναντήσεις, η συχνότητα γίνεται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες και μετά μία φορά το μήνα. Δεν υπάρχει προκαθορισμένος ελάχιστος ή μέγιστος αριθμός συναντήσεων. Ωστόσο, στην πλειονότητα των περιπτώσεων η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται από 8 έως 16 συνεδρίες, μέσα σε διάστημα έως και 7 μηνών.

Ομαδικό πρόγραμμα πέντε εβδομάδων

Το ομαδικό πρόγραμμα των πέντε εβδομάδων εστιάζει σε ορισμένες θεμελιώδεις αρχές που περιλαμβάνονται και στο Προσωπικό Πρόγραμμα. Κάθε βδομάδα λαμβάνει χώρα μία συνεδρία των δύο ωρών, όπου παρουσιάζεται και αναλύονται δύο από τις αρχές, ενώ παράλληλα δίνονται «ασκήσεις» για το σπίτι και οδηγίες εφαρμογής. Μετά από κάθε παρουσίαση, ακολουθεί συζήτηση. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ομάδες και συνδυάζει προσωπική καθοδήγηση και σεμιναριακού τύπου ενημέρωση.

Επαγγελματικές Παρουσιάσεις & Ομιλίες

Για τις περιπτώσεις όπου εκδηλώνεται ενδιαφέρον, με μεγάλη ευχαρίστηση διοργανώνουμε εξειδικευμένες παρουσιάσεις στο επαγγελματικό σας χώρο, σχετικά με την προσέγγιση στα θέματα βάρους και υγείας που παρουσιάζουμε σε αυτές τις σελίδες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διοργάνωσης σχετικών σεμιναρίων. Η υπηρεσία αυτή συνήθως προτιμάται από τμήματα HR επιχειρήσεων, yoga studios, γυμναστήρια, σχολές χορού, σχολεία, κτλ

Τρόποι συνεργασίας

Οι παρακάτω τρόποι επαφής και συνεργασίας ισχύουν για όλες τις υπηρεσίες και τα προγράμματα, εκτός εάν κάπου ορίζεται διαφορετικά.

  • Προσωπικές συναντήσεις στα γραφεία μας
  • Online (Skype / Google Hangouts)
  • Τηλεφωνικά